2023 | NOVEMBER | 20

A húshasznú kérődző állatok ágazatának 2.

Európai Állatjólét Szimpóziuma, 2023

AZ EURÓPAI ÁLLATJÓLÉT MSÁODIK SZIMPÓZIUMA

KÖTELEZETTSÉG

“Állataink
jólétének
biztosítása”

A szimpózium megrendezésének apropója, hogy egy olyan találkozót teremtsen meg, amely összehozza azokat, akik törődnek az állatokkal, garantálni és biztosítani tudják az állatvédelmet, és a célja pedig, hogy a húságazat termelési láncát alkotó minden egyes szereplő számára egy érdekegyeztetési fórumot teremtsen, különös tekintettel a húshasznú kérődző állatok ágazatára. Ez lesz az első olyan világméretű találkozó, amely ilyen témára fókuszál, tudományos szempontból pedig minden olyan aspektussal foglalkozik, amely garantálja az állatok jólétét.

A találkozó célja, hogy a tudósok, szakemberek, termelők, tanúsítók, gazdálkodók és a lánc különböző érdekelt felei tudományos és szakmai szempontból megvitassák és elemezzék az állatjólét helyzetét az Európai Unió keretein belül. Különös figyelmet fordítanak a jogalkotási javaslatok alkalmazási szempontjaira, amelyek befolyásolják az állattenyésztés valóságát, valamint az akkreditált tanúsítási rendszerek hozzájárulására, mint olyan eszközökre, amelyek teljes garanciát nyújtanak az állatjólét értékelésének tárgyilagosságára az összes érintett fél számára: a gazdálkodóknak, az értékesítési lánc tagjai, a fogyasztók és a közigazgatás számára.

A szimpózium szakmai titkársága a Spanyol Állatvédelmi és Állatjóléti Társaság (SEPROBA) irányítása alá tartozik, a tudományos bizottság pedig hat olyan tudósból és szakemberből áll, akik bizonyított tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

A publikációk regisztrációs határideje szeptember 19., eddig az időpontig minden érdeklődő elküldheti kéziratait a szimpóziumban való megjelenéshez.

A helyszín az Európai Bizottság spanyolországi képviselete lesz, amely Madridban (Paseo de la Castellana 46.) található, és az esemény idén november 8. és 10. között kerül megrendezésre (az időpontot hamarosan véglegesítik).

A szimpózium évente megtartandó európai eseményként jön létre, minden évben más helyszínen, azzal a céllal, hogy elősegítse az állatjólétről szóló tudományos és szakmai vitát európai szinten.

Ha Ön is részt szeretne venni, ingyenesen regisztrálhat.

· HA ÖN IS RÉSZT SZERETNE VENNI, INGYENESEN REGISZTRÁLHAT ·
A HELYSZÍN ÉS A RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

DÁTUM: 2023. november 20.
HELYSZÍN: Az Európai Bizottság spanyolországi képviselete
CÍM: SPARKS (Brüsszel)

A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT:

Ha kérdései vannak, küldjön egy e-mailt a következő címre:
secretaria_tecnica@bienestaranimaleuropeo.com

Follow us on our social networks

RRSS  Interovic

RRSS Provacuno

European
Animal Welfare