Hírek

Minden hír egy helyen

Hírek

Minden hír egy helyen

Ha az akkreditált tanúsítás olyan lenne, mint a jogosítvány megszerzése, akkor a nem akkreditált tanúsítás olyan lenne, mint egy jegy a dodzsemre.

Az ENAC által nem akkreditált tanúsítvány megbízhatósága ismeretlen. Az akkreditált tanúsítvány azt jelenti, hogy az ENAC értékeli, hogy a tanúsító szervezet minősístett, és helyesen hajtotta végre azt a tanúsítási folyamatot, amelynek a terméket, a folyamatot vagy a szolgáltatást alávetették. Ahhoz, hogy a tanúsítvány teljes mértékben garantált és megbízható legyen, akkreditált tanúsítványnak kell lennie.

Ne feledd: keresd az akkreditált állatjóléti tanúsítványokat!

Ne feledd: az optimális állatjólét érdekében az általad kiválasztott termékeknek akkreditált tanúsítványokkal kell rendelkezniük. Az ENAC által nem akkreditált tanúsítvány megbízhatósága nem ismert, és ezért nem lehet megerősíteni, hogy az állatjólétre vonatkozó előírásokat tiszteletben tartják-e.

Emlékeztetőül közöljük, hogy elkötelezettségünket az Európai Unió is támogatta, mely szervezet a világ legszigorúbb minőségi előírásaival rendelkezik.

Legfrisebb hírek

suscríbete a nuestra newsletter

    Follow us on our social networks

    RRSS  Interovic

    RRSS Provacuno

    European
    Animal Welfare