LEGAL DISCLAIMER

Az INTEROVIC és a PROVACUNO ezúton tájékoztatja Önt, hogy ez az e-mail és a vele továbbított fájlok bizalmasak, és kizárólag a címzettnek szólnak, aki az egyetlen személy, aki jogosult azokat elolvasni és felhasználni. Amennyiben Ön tévedésből kapta ezt az e-mailt, kérjük, tartózkodjon annak tartalmának elolvasásától, másolásától, megosztásától vagy terjesztésétől, és hálásak lennénk, ha a lehető leghamarabb értesítene minket arról, hogy tévedésből kapta. Ezt követően kérjük, törölje az e-mailt és annak mellékleteit a rendszerből, és ne őrizzen meg másolatot azokról.  Ezúton tájékoztatjuk, hogy az e-mailben történő kommunikáció biztonsága nem garantálható, amiért sem az INTEROVIC, sem a PROVACUNO nem vállal felelősséget az üzenet miatt.

A személyes adatok védelméről szóló, december 13-i 15/1999. sz. organikus törvénynek megfelelően az INTEROVIC és a PROVACUNO tájékoztatja Önt, és Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Ön adatai bekerüljenek az AMI tulajdonában lévő fájlba, amelynek célja az Ön mint társult tag elérhetőségének feldolgozása, valamint az Ön számára információk küldése a társulással kapcsolatos akciókról, tevékenységekről, hírekről, szolgáltatásokról és dokumentumokról, valamint bármely más, az Önt érdeklő kérdésről bármilyen módon, beleértve az SMS-t vagy e-mailt.

Ön garantálja, hogy a megadott információk a valóságnak megfelelőek, pontosak, teljesek és naprakészek, amivel Önt terheli a felelősség minden olyan közvetlen vagy közvetett veszteségért vagy kárért, amely e kötelezettség elmulasztásából eredhet.

A hozzáféréshez, helyesbítéshez, törléshez és/vagy tiltakozáshoz való jogát a következő e-mail címre küldött levélben gyakorolhatja: xxxxx, a tárgyban feltüntetve az „Adatvédelem” megjelölést, a gyakorolni kívánt jogot, valamint személyi igazolványának másolatát.